Hamala.hu
1-5 videókExtra videókFotók
HamalaMit gondolnak a gyerekek a sztárokról?
Tudtad, hogy a sztárok repülnek, színházban laknak és leginkább esznek egész nap??? Csekkold a videót és megtudod azt is, hogy Lady Gaga vagy Fluor a nyerő a gyerekeknél?...
HamalaMit gondolnak a gyerekek a szerelemről?
A téma örök, a válaszok színesek, mint egy szivárvány… Hogyan kapcsolódik a szerelemhez az orrfújás, vagy az ekcéma, és vajon miért a legfontosabb eleme az esküvőnek a kóla, vagy éppen egy kerítés? Csak klikkelj és mindenre választ kapsz, vagy legalábbis mosolyt csalunk az arcodra, ezt garantáljuk!
HamalaMit gondolnak a gyerekek az állatokról?
Felkészültetek egy állati jó részre? Most kiderül, sikerült-e a László tesókból kihúznunk legalább pár szót, hogy Sárink milyen állat lenne, és hogy miért is hosszú a zsiráf nyaka. Tehát íme a videó, reméljük akkora örömmel fogadjátok, mint amennyire vártátok.
HamalaMit gondolnak a gyerekek a családról?
Hát most jól kapaszkodjatok meg, mert egy extra hosszú résszel jelentkezünk, a türelmetekért cserébe. A családról faggattuk a manókat, most megtudhatjátok, hogyan születnek a gyerekek, hogy a lány tesók haján lehet csúszkálni és hogy a gólyák alá érdemes begyújtani… 5., Bár szépen becsomagolni nem tudjuk Nektek a Hamala Karácsonyi extra részét, reméljük örömmel látjátok a fa alatt! A téma és a manók adottak voltak, nézzétek meg, mi kerekedett ki belőle. Családi „mozizásra” is kifejezetten ajánlott, a nevetés garantált!
HamalaMit gondolnak a gyerekek az Ünnepekről?
Bár szépen becsomagolni nem tudjuk Nektek a Hamala Karácsonyi részét, reméljük örömmel látjátok a fa alatt! A téma és a manók adottak voltak, nézzétek meg, mi kerekedett ki belőle. Családi „mozizásra” is kifejezetten ajánlott, a nevetés garantált!